Välj en sida

Om Sisters Arise

För dig som är intresserad av undervisning från Guds ord, uppmuntran i den kristna tron, andlig tillväxt och ledarskapstips – Välkommen till SISTERS ARISE. Vi tror på kraften i nätverkande där vi tillsammans skapar ett mervärde för dig som blir en stor tillgång i din längtan att utvecklas i din tro på Gud, personlig tillväxt, i dina relationer och i ditt ledarskap. Här får du också inspireras av andra medsystrar. SISTERS ARISE vilar på en kristen värdegrund.

Visionen

Visionen med SISTERS ARISE är att vi som ”systrar i Herren” leder varandra framåt. Att alla är lika värdefulla och alla behövs. Tillsammans som systrar tydliggör vi vår position som döttrar till Gud och systrar i vår tro. Vi tar ett gemensamt ansvar för varandra, lyfter och välsignar vars och ens uppdrag när det gäller arbete, dröm och längtan.

Vi tror att vi var och en besitter kunskap och livserfarenhet som kan leda till utveckling, framgång och tillväxt. Vi tror att Gud är intresserad av dig, ditt arbete, din framtid och i din relation med Honom.

Sisters ARISE arbetar för att skapa mötesplatser, där utvecklande samtal finns för att skapa mervärden inom arbete, ledarskap och kreativa näringar.

 

SISTERS ARISE är en del av Sisters International.

 

Det sker genom…

MENTORPROGRAM – VILA

Detta är ett mentorprogram som Sisters International drivit under flera år. Mentorprogrammet är uppskattat och 77 personer har gått igenom det. Här finns även andra alternativ som kan erbjudas i form av coaching, rådgivning med mera.

CAFÈ/COFFETIME

Frukostar/ caféträffar arrangeras med inbjudna föreläsare, eller där vi lyfter fram någon från det egna nätverket som håller i föredraget. Målet är att bygga nya kontakter och skapa nya vägar för utveckling.

SISTERS LEAD KONFERENS

Ledarseminarier. Här satsar vi på hög kvalité på föreläsningar, workshops, nätverkande, gemenskap (och där Guds ord är vår värdegrund.)

INPIRATIONSDAG/KVÄLL

Föreläsningar som hålls i en region.

Vi möts på sociala medier

Via våra sociala medier får du inspiration, peptalk och undervisning som gör att du med trygga steg kan fortsätta framåt i livet. Du får också idéer om hur du kan göra skillnad och hjälpa andra och tips på läsning som skapar framtidstro.
Mvh Marie Arnfjell/Ordförande i Sisters International

Kontakta oss
Sisters International

08-540 203 28 (Må,To 10-12,13-15
www.sisters.nu

Besöksadress

Stationsvägen 16
184 50 Åkersberga

Följ oss

Jag vill ha information om...

Pin It on Pinterest

Share This